Lyngby Negle- og Hudplejeklinik

- en verden af skønhed og velvære på Toppen af Lyngby Storcenter
  • INNOVATIV HUDPLEJE 
  • VI ER EKSPERTER I AVANCERET HUDPLEJE
  • AUTORISERET BABOR OG EXUVIANCE KLINIK

Eksklusive Krops- og Massagebehandlinger

 

I vores travle hverdag er chancerne for at slappe af og koble fra få - og der er langt imellem dem. Vi kan alle blive lykkeligere ved at finde mere tid til vores indre jeg. Hvem vil ikke gerne gøre alt for at holde kroppen fit og fuld af livsglæde, forme vores kropskonturer og bevare en ungdommelig fast og glat hud?


Vore kropsbehandlinger er skæddersyet til dine individuelle behov. Hvilken behandling ønsker du - så du kan kan koble helt af og lade dig forkæle?


:: VELVÆRE massage - kr. 600,00 - 50 min. - EFFEKTIVT - AFSLAPPENDE - ENGERGIGIVENDE

 


Behandlingen er en velvære massage af nakke, ryg og ben (bagsiden) Massage aktiverer blodomløbet og hjælper til med at udrense kroppens affalds-stoffer. Du slapper af, får fjernet spændinger i muskler og led samt ny energi til at møde hverdagens udfordringer.:: STRESS-AF massage - kr. 325,00 - 30 min. - EFFEKTIVT - AFSLAPPENDE - ENGERGIGIVENDE

 

Har du behov for en afstressende massage i fx. din frokostpause eller at få løsnet op i de værste myoser, trætte og ømme ben, så tilbyder vi denne velvære massage af nakken, ryg og ben (bagsiden)


Oppe under taget på Lyngby Storcenter  lig-ger en oase af skønhed og velvære. Vi  har  i vore nyindrettede klinik samlet alt under ét  tag. Her opnår du ro og afslapning samt mulighed for at fordybe dig fuldstændig i en verden af skønhed og velvære og glemme alt om hverdagens stress. 

HUSK vi ligger på 2. sal
benyt elevatoren overfor FØTEX bageren ved siden af TELENOR.

Lyngby Fod-, Negle- og Hudplejeklinik

- skønhed og velvære på Toppen af Lyngby Storcenter

Lyngby Storcenter 1, 2 sal,

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt os:

+45 29 89 79 79

E-mail:

info@lyngbyhudplejeklinik.dk

Åbningstider:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

10:00 - 17:30

10:00 - 17:30

10:00 - 17:30

10:00 - 17:30

10.00 - 17:30

10:00 - 14:30


LYNGBY NEGLEKLINIK    -    LYNGBY HUDPLEJEKLINIK